Etsitkö paikkaasi ja kysytkö lahjaasi?

Löydä kutsumuksesi ja lahjasi

Tule kasvamaan uskossa ja oppimaan uutta

Armonlaakson akatemia

Raamattukoulu seminaarityöskentelyä ja käytännön harjaantumista

Armonlaakson akatemia on Naantalissa toimiva raamattukoulu. Kevätlukukaudella 2018 on joka kuukauden 2. ja 4. lauantai-iltapäivänä uskonelämää tukeva koulutus- ja harjaantumispäivä Naantalin kylpylässä.

Voit osallistua mahdollisuuksiesi mukaan yhteen tai useampaan koulutuspäivään.

Koulutuksen teema löytyy Paavalin kirjeestä efesolaisille:

Niin ette siis enää ole vieraita ettekä muukalaisia, vaan te olette pyhien kansalaisia ja Jumalan perhettä, apostolien ja profeettain perustukselle rakennettuja, kulmakivenä itse Kristus Jeesus, jossa koko rakennus liittyy yhteen ja kasvaa pyhäksi temppeliksi Herrassa; ja hänessä tekin yhdessä muitten kanssa rakennutte Jumalan asumukseksi Hengessä (Ef. 1:1922).

Ja hän antoi muutamat apostoleiksi, toiset profeetoiksi, toiset evankelistoiksi, toiset paimeniksi ja opettajiksi, tehdäkseen pyhät täysin valmiiksi palveluksen työhön, Kristuksen ruumiin rakentamiseen, kunnes me kaikki pääsemme yhteyteen uskossa ja Jumalan Pojan tuntemisessa, täyteen miehuuteen, Kristuksen täyteyden täyden iän määrään (Ef. 4:1113).

Rakennumme Kristuksessa Jeesuksessa, Herrassa, ja virkistymme yhteisestä uskostamme. Pyrimme yhdessä virittämään käyttöön Pyhän Hengen lahjoja, hengen hedelmiä unohtamatta. Jeesukseen uskovien yhteys on meille tärkeä.

Syksyn 2018 ohjelma

  • 13.10. Mitä on Ikuisuuden tuolla puolen? Taivas vai Helvetti?
  • 27.10. Etsikää ensin Jumalan Valtakuntaa
Akatemialla ei ole tällä hetkellä tiedossa olevia koulutuksia