Ilmestys

Jatkoa osasta 1.

7.) Koin hyvin tarpeelliseksi mennä toisenakin päivänä rukoilemaan tuomiokirkkoon. Kirkon takaosassa rukoilin ja koin, että pitäisi mennä alttariosaan rukoilemaan noin 15 minuutiksi. Istuin siellä tuolilla ja rukoilin, silloin näin näyn: ”Viereeni istui tummassa puvussa oleva henkilö. Hän sanoi samassa minulle: `Pyydä mukaasi ihmisiä tänne rukoilemaan, niin kuin minä nyt istun tässä vieressäsi.`” Heti tuli mieleeni kaksi tuntemaani keski-ikäistä miestä. Soitin toiselle ja hän tuli seuraavana päivänä mielellään. Nyt jo monet ovat käyneet tuossa paikassa rukoilemassa.

8.) Eräs ystäväni toivoi tapaamista kanssani heinäkuun loppupuolella v 2018. Kysyin voimmeko tavata ja rukoilla tuomiokirkossa? Hän piti sitä hyvin sopivana. Tuossa paikassa meillä oli yhtenä rukousaiheena Turussa pidettävä kristittyjen ”Elämän marssi” juutalaisten rinnalle ystävinä tulemista, sitä kuvaavana toimena. Marssi kulkisi luonnollisesti myös tuomiokirkon ohi Turun synagogasta juutalaisen hautausmaan pysäkki-alueelle. Kun rukoilimme, nousi syvä syyllisyys kansallispyhäkössämme siitä, että tässä seurakunnassa ja kirkossa ja maamme kristityissä piireissä hyvin vähän jos lainkaan on kunnioitettu Jumalan omaisuuskansaa. Syyllisyys nousi suurena murheena, koska kirkko on rakennettu ja seurakunnat on perustettu Jumalan Sanan julistamisen ja rukouksen paikaksi. Israel on välittänyt meille Jumalan kansana Jumalan Sanan ja Jumalan antaman pelastuksen ja iankaikkisen elämän. Israelia pitäisi Sanan mukaan siunata ja sen puolesta rukoilla ja saisi seurakunnat, kirkko, kristityt ja koko maamme siunauksen.

9.) ”Mahdollisuus muutokseen” missiotapahtuma järjestettiin Turussa v 2012. Juuri ennen kuin Turun ruotsinkieliset kirkkokunnat ja seurakunnat neuvottelivat mahdollisesta mukaan tulostaan koko kaupunkia ja hiippakuntaa koskevaan tapahtumaan, minut herätettiin keskellä yötä. Minulle yöllä selvästi puhuttiin neljä asiaa ja yksi niistä oli englannin kielellä: ”We must tell them that the Victory of the Lord is overflowing this city.” Ymmärsin käännöksenä heti itselleni, että minun täytyy Pyhän Hengen kanssa ja avulla julistaa, että Jeesuksen Ristin työn Voitto tulee kuin tulvavesi koko Turun yli. Siis tulva ulottuu kaikkiin ihmisiin. – Kerroin siitä sanomana juuri tuossa alkuneuvottelun tilaisuudessa ja monissa pastoritapaamisissa myöhemmin.

10.) Myöhemmin, kun kävelin Samppalinnan mäen lähellä tavallista rukouskävelyä kadulla, se kävely etenikin yllättäen yhdestä kulmasta suoraan eteenpäin. Heti ensi askelilla tuli kehotus julistaa pimeyden enkeleille tuo sanoma: ”Jeesuksen ristintyön voitto on jo Golgatalla teidät voittanut ja siksi se tulee tähän kaupunkiin kuin tulvavesi! Te ette sitä mitenkään voi estää, kun se voitto on jo tapahtunut. Nämä ihmiset tarvitsevat ja tulevat saamaan Jeesuksen ristinveren armon ja ristintyön voiton syntiensä sovitukseksi. Te valheen voimat ette yksinkertaisesti mahda mitään.” Tuo rukouskierros tuli hyvin pitkäksi. Samppalinnan mäeltä tuomiokirkon ympäri, Turun keskustorin ympäri, missiokahvilan ympäri ja monta kilometriä ympäri kaupunkia ääneen rukoillen ja julistaen vastavoimille tiedoksi.

11.) Kun v 2017 vietettiin Naantalin kirkossa pappien synodaalikokousta, oli koolla yli 300 pappia ja arkkipiispa ja Turun piispa palvelivat saarnassa ja liturgiassa. Kun he julistivat lopussa Herran siunausta, tapahtui hyvin ihmeellinen näky: ”Koko Naantalin kirkon takaseinät olivat poissa. Piispat olivat kuin varjokuvina ja kirkon alttarikin oli poissa. Heistä taaksepäin oli vihreä nurmikko ja pensaita ja puita, ihan kaunis sekä täydellinen puhdas luomakunta. Kun he lausuivat siunauksen sanoja, minulle sanottiin: ´Siunaus tuli toisesta maailmasta.´” Koin hyvin elävästi, että Varsinais-Suomen papistolla on Toisesta maailmasta, Jumalan Taivaasta olemassa todellinen siunaus.

12.) Ihmettelin myös sitä, että tuon kahden päivän ajan oli pappien synodaalikokouksen ajan Turun Healing Room:in rukousryhmä palvelemassa esirukoillen kokouksen ihmisten ja kokouksen sisällön puolesta ”Taustalla toisessa huoneessa”. Samoin juuri siellä eräs eläkkeellä oleva pappi kertoi koko papistolle sen, kuinka Jumala lähetti Turun tuomiokirkkoon Taivaasta arkkienkelin puhumaan 1900 luvun alkupuolella arkkipiispa Gustav Johanssonille Turun tuomiokirkkoon Suomen kansan syntien tulossa olevat rangaistukset. Koko tuo netistäkin löytyvä sanoma tuli koko papiston tietoon kuultavaksi tuossa pappien kokoontumisessa, jossa olivat nuo taustarukoukset ajankohtaisesti siunaamassa. Tuskin monet papeista ja ehkä eivät piispatkaan olleet kuulleet ylienkelin käynnistä kansallispyhäkössämme aikaisemmin.