Oiva Sallin -tietosuoja ja rekisteriseloste

Sähköisen viestinnän tietosuojalain (516/2004) 7 §:n mukainen ilmoitus evästeiden (cookies) käyttämisestä verkkopalvelussa.

Käytämme sivuillamme ns. cookie-toimintoa eli evästeitä.

Eväste on pieni, käyttäjän tietokoneelle lähetettävä ja siellä säilytettävä tekstitiedosto, joka mahdollistaa internet-sivujen ylläpitäjän tunnistamaan usein sivuilla vierailevat kävijät, helpottamaan kävijöiden kirjautumista sivuille sekä mahdollistamaan yhdistelmätiedon laatimisen kävijöistä. Tämän palautteen avulla pystymme jatkuvasti parantamaan sivujemme sisältöä.

Evästeet eivät vahingoita käyttäjien tietokoneita tai tiedostoja.

Käytämme niitä siten, että voimme tarjota asiakkaillemme kunkin yksilöityjen tarpeiden mukaisia tietoja ja palveluita.

Jos et halua selaimesi käyttävän evästeitä, määritä asetukset selaimesi valmistajan ohjeiden mukaisesti (yleensä Ohje-, Työkalut- tai Muokkaa-valikossa). Yksityiskohtaisempia ohjeita saat osoitteesta: www.aboutcookies.org.

On kuitenkin hyvä ottaa huomioon se, että evästeet voivat olla tarpeellisia joidenkin ylläpitämiemme sivujen ja tarjoamiemme palveluiden asianmukaiselle toimimiselle.

Oiva Sallin viestintärekisteri

Henkilötietolain (523/1999) 10§:n mukainen rekisteriseloste.

Rekisterinpitäjä on Oiva Salli.

Yhteyshenkilönä toimii  Oiva Salli, sallioiva <at> gmail.com.

Rekisterissä oleva henkilö on jättänyt yhteystietonsa lomakkeella Oiva Salliln hallinnoimissa verkkopalveluissa tai muuten ilmaissut suostumuksensa rekisteriin lisäämiselle.

Oiva Sallin hallinnoimat verkkopalvelut:

www.oivasalli.fi

Kerättäviä henkilötietoja käytetään viestintään, rukouspyyntöjen ja puhujavierailupyyntöjen käsittelyyn.

Rekisteriin talletetaan seuraavat tiedot: Nimi- ja yhteystiedot.

Yhteyttä ottaneiden  tietoja säilytetään sähköpostissa: sallioiva<at>gamil.com.

Sivustojen käyttäjistä kerätään käyttäjätietoja Google analytics -palvelun avulla.

Käyttäjien tietoja säilytetään rekisterinpitäjän käyttämien palveluntarjoajien palvelimilla myös EU:n ulkopuolella. Käytössä olevat palveluntarjoajat ovat Nordic Web Hotel Oy (Suomi) ja Google (USA). Käyttäjät antavat yksiselitteisen luvan tietojen tallentamiseen ja käsittelemiseen EU:n ulkopuolella hyväksymällä palvelun käyttöehdot.

Henkilötiedot ovat suojattuna henkilötietolain edellyttämällä tavalla.

Tiedot hävitetään rekisteröityneen pyynnöstä.

Rekisteriin liitetyllä henkilöllä on oikeus saada tarkistaa itseään koskevat tiedot, oikeus vaatia virheellisen tiedon oikaisua, oikeus kieltää antamiensa tietojen käytön suoramarkkinointi- tms. tarkoitukseen sekä muutoinkin turvautua henkilötietolaissa turvattuihin oikeuksiinsa. Asiaa koskevat pyynnöt osoitetaan Oiva Sallille